2015 m. liepos 21 d., antradienis

Jūra tavo kambary

Taigi pagalvojus vasara jau įpusėjo (KĄ RIMTAI?!) ir aš per ją nieko gero nenuveikiau. Na buvau išvažiavus į kitą šalį, bet logiškai paskaičiavus visa mano vasaros įdomioji dalis užima tik kokias 2 savaites...
Bet aš noriu pasirūpinti, kad Tau taip neatsitiktų, na bent taip neatrodytų Tavo draugams ar pažįstamiems.
Taigi mums reikės kompo kompiuterio su aiškia raiška (Rimtai?? Net nežino kaip tai vadinasi, bet koks skirtumas) ir būtina apsirengti gražiai (negi eisi prie kambario jūros prastai apsirengusi?? ) O tada tau reikės įsijungti per "Google" vaizdus paplūdimį ir tereikia pridėti du pirštus prie ekrano ir nuotrauka baigta (Man gėda už ją...)
Seriously???

Jeigu pirmas variantas netiko turiu antrą... Taigi antras variatas yra žymiai geresnis (Poker face) Mums reikės foto tapeto( ahhh... ką ji dar sugalvos???) ir Profesinaluas profesionalaus fotografo (Rimtai???!!) 
Kai jau pasisisamdysite Profesionali profesionalų fotografą jums teks kažkur priklijuoti foto tapetą ( Ji nepasakė kokį...) Ir tada galite pradėti fotografuotis :) 

Taigi tikiuosi, kad šie patarimai jums padės gerai praleist vasarą ir nenuobodžiaut tai myliu bučiuojiu ir atsisveikinu.

Tikrai kvailai berašanti  Secret CupCake

nusivylus dižiuojuosi savimi

Taigi kas galėtų pagalvoti, kad aš galėčiau kurti blog'ą. Ta kuri labiau renkasi sakityti įdomias knygas nei sedėti prie kompo  kompiuterio. Ahh.. Net nesitikėjau, kad tai padarysiu, bet taip aš tai padariau! Ir aš savimi didžiuojuosiu labai keista, kad kažkas savim didžiuojasi taip nusirisdamas. Tiesą saknt man šita rašliava svarbi nors yra gan nesąmoninga ir labai labai Labai  truputi kvailoka.

 Ohh gosh aš ką tik supratau, kad aš rašau kažkokį nesąmoningą laišką kuris višisškai nesusijas su mano kuriamu blog'u... Kažkokia nesąmonėėė, bet nesvarbu :D Nu žodžiu susitiksim kitą kartą.
Nekenčiu Myliu ir Bučiuoju :*

Patiko sek ir lauk naujienų.



Su meile Secret CupCake