2016 m. gruodžio 24 d., šeštadienis

Dovanų idėjos

 Woohooo jau Kūčios, o ryt jau Kalėdos!! Tai sveikinu visus jus su šiomis nuostabiomis žiemos šventėmis!  Naaaa tikriausiai rinkti dovanas įvaro daug streso, bet tam aš padarysiu galą. Taigi šiandien aš Jums pateiksiu kelias dovanų idėjas, kurios tikrai patiks žmogui kuriam dovanosite.

Taigi pirma idėja būtų žmogui kuris mėgsta arbatą. Galima naudoti arbatą pakeliuose arba žolelių arbatą, tik su ja bus truputėlį sunkiau. Arbata pakeliuose supakuokite į mažus vokelius ir jį apdekoruokite. Pasilikite vietos ir parašyt kažką pozityvaus, kad žmogus gerdamas arbatą skaitytų Jūsų laiškelį ir džiaugtųsi.

Na o žolelių arbatą reikėtų gražiai supakuot į mažus maišelius ir padaryti tą patį.

Antra dovanų idėja yra kojinės, saldainiai, vaisiai, žvakė ir kažkas kūno priežiūrai.
Kojinės visada praverčia šaltuoju metų laiku, saldainiai labai universali dovana, todėl ji viesiems tinka, vaisiai, kad žiemą nesusirgtum, žvakė -kažkas kvapnaus namams, na o kažkas kūno priežiūrai visad praverčia.

Trečioji davanų idėja, tai piešinys.. (Pala, pala... Kas?? Piešinys?? O kas jei aš nemoku piešti?) Na tai neturi būti tavo pieštas piešinys. Tai gali būti ir kito piešta, bet tavo "master piece"būtų labai miela dovana ;)


Na, o kita davanų idėja būtų... Maistas!!! Kas gi gali nemegti maisto?? Rimtai. Tai gali būti to žmogaus mėgstamiausi sausainiai ar špinatų salalotos. Tai nesvarbu. Aš asmeniškai su malonumu norėčiau gauti Harry Potter beans ir sūrio picos. Be to maistas daro žmones laimingesnius :)



Paskutinė davanų idėja yra kuponai. Kuponai- tai dovana kurią būtum nupirkęs , jei turėtum pakankamai vaizduotės, pinigų ir jei netingėtum....

Taigi ir visos idėjos. Tikiuosi Jums patiko ir jos bus panaudotos. Labai atsiprašau, kad taip pavelavau, bet jos tinka ne tik Kaledoms, jos panaudojamos visais metų laikais. Tei va...

Myliu, Apkabinu 
XOXO

Secret Cupcake 










1 komentaras:

  1. Man labiausiai patiko idėjos dėl piešinio ir arbatų. Eiii, galėjai parašyti aksčiau :D Ir pastebėjimas apie kuponus labai taiklus!

    AtsakytiPanaikinti